Történetek lomokról, bútorokról és egyebek

Történetek lomokról, bútorokról és egyebek

Olcsó "húsnak" híg a leve?(!)

Itt is igaz, hogy az olcsó a drágább...

2015. február 25. - BladeL

Vajon ez az örök érvényű magyar közmondás igaz a költöztetésre is?

Ha az egyik cég 5500 Ft/órában dolgozik a másik 5000 Ft /órában, szakmai körökben, ügyfelek elmondásából tudom, hogy sokszor az olcsóbbat válasszák. 

koltotztetes-olcso.pngHa egy átlagos költöztetést nézünk, ami 3-5 óra között szokott lezajlani, akkor 2500 Ft különbözet van 5 órányi kemény munkánál. Engem mindig elborzaszt, hogy emberek az egész életüket, ingóságaikat körültekintés nélkül bízzák rá azokra, akik elköltöztetik.

Persze nem biztos, hogy a drágább jobb is, de az élet minden területére igaz hogy van egy bizonyos határ, ami alatt nem lehet minőséget venni, legyen szó ruháról, élelmiszerről, autóalkatrészről, stb. vagy akár költöztetésről!

-Hol lehet jó költöztető céget találni?

Ha vicces és rövid szeretnék lenni, akkor azt mondanám, hogy hívják az Én számom, de akkor ez a blog bejegyzés elég rövid lenne! :-)

Interneten, újság hirdetésben, szórólapon, tv reklámban.. Ezek nem túl meggyőzőek szerintem, mert mindenki azt ír le, amit akar. Mindenki ismeri az olyan szavakat, amikre a kedves ügyfelek szeretnek "ráharapni", és sajnos a sok kókler miatt ezek mára eléggé semmitmondóvá váltak, úgymint olcsó, expressz, azonnal, garancia... Tudják, valójában az a baj, hogy az emberek emiatt nem hiszik el azt, hogy ez is egy kőkemény szakma, szó szerint. Pedig az igazán komoly cégek ezt komolyan gondolják és be is tartják! Arról nem is beszélve, hogy irdatlan energiába kerül a minőséget szinten tartani.

A legjobb reklám szájhagyomány útján terjed. Ha valakinek volt már jó tapasztalata egy céggel, mert pontosak voltak, gyorsan, precízen dolgoztak, a megbeszéltek alapján zajlott le minden, és a munkát is a megbeszélt áron, plusz költségek nélkül végezték el, akkor jó szívvel fogják ajánlani az ismerőseiknek. 

Ha egy ilyen ajánlás után jutunk el az ügyfélhez, az mindig megerősít bennünket, hogy jó irányba haladunk!!!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://koltoztetes-lomtalanitas.blog.hu/api/trackback/id/tr87219703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása